Publicitat
Vallès

Ana del Frago queda en llibertat provisional

L'exalcaldessa de Barberà haurà d'abonar una fiança d'1 milió d'euros i se li ha retirat el passaport

L'exalcaldessa de Barberà, Ana del Frago / DIBA

Ana del Frago ha quedat en llibertat provisional després de declarar aquest dimecres al jutjat d’instrucció número 8 de Cerdanyola. Així mateix, també han quedat en llibertat provisional les altres quatre persones detingudes ahir. El jutge també ha acordat mesures cautelars com la retirada del passaport i la prohibició per sortir del territori, i els investigats hauran de comparèixer davant del tribunal.

En el cas de Del Frago, l’interventor de l’Ajuntament i la Cap de Gabinet s’ha demanat una fiança d’1 milió d’euros per responsabilitat civil, en el cas que aquestes hagin de fer front a hipotètiques indemnitzacions.

Publicitat

El jutge manté la causa sota secret de sumari.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top