Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia vol consolidar el projecte amb Dani Lara de director esportiu

Fitxatge de la casa. L’OAR Gràcia, amb l’objectiu de fer un pas endavant, ha presentat Dani Lara com el nou director esportiu de l’entitat. De fet, ho compartirà amb la faceta d’entrenador de l’equip femení de Divisió de Plata. Lara va arribar ja iniciada aquesta temporada per substituir a Xavi Font i intentar redreçar la situació per aconseguir la permanència. Precisament aquest dissabte (20 h) juga un partit clau contra l’Agustinos d’Alacant.

El president de l’OAR, Salvador Gomis, va explicar que “l’objectiu global és fugir de la mediocritat dels últims anys i pensem que Dani Lara ens pot aportar moltes coses en l’àmbit esportiu. L’entitat està travessant un moment dolç, amb una base molt ferma i futur, i volem reforçar el projecte per donar-li la solidesa necessària”. En la mateixa línia es va expressar Xavi Ferrer, responsable de l’àrea esportiva. “Crec que el Dani ens donarà la volada que tots volem, no ens podem conformar sinó ser ambiciosos i continuar creixent”.

El protagonista, Dani Lara, ho afronta com un repte en la seva trajectòria. “He estat en diversos equips, però mai m’havien presentat un projecte de club com el de l’OAR Gràcia. Penso que tenim un gran marge de millora en diferents àmbits, però ja existeix una gran base i també hi ha un factor molt important: és un club especial, amb un gran feeling entre jugadors, tècnics, directius, afició… L’aspecte humà és fonamental”. És conscient que la principal dificultat serà mantenir la categoria de l’equip femení que ell dirigeix. “Ho intentarem amb totes les forces perquè és molt important gaudir d’un equip referent en una categoria com la Divisió de Plata”.

Sobre la possibilitat d’aspirar a cotes més altes que la Primera Nacional pel masculí, Dani Lara va explicar que “l’ambició és gran i penso que ara tenim un equip amb molt futur. S’ha de madurar i no córrer, però no descarto aspirar aviat a una fase d’ascens”. El president Salvador Gomis va recordar que “el més important és que l’OAR sigui sostenible econòmicament i hem de mantenir la coherència i comptar només amb els nostres recursos. Ens marquem objectius ambiciosos, però pensant en què ho podem aconseguir amb el nostre planter”.

Publicitat
Comentaris
To Top