Vallès

Obren diligències contra l'alcalde de Cerdanyola per la participació en l'organització de l'1-O

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, en una imatge d'arxiu / ACN

L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha estat informat de què el jutjat ha obert diligències prèvies cap a ell per la seva col·laboració amb el referèndum de l’1 d’octubre. Escolà ha denunciat que es tracta d’un procés judicial de caire “polític” i defensa que tornaria a fer-ho.

Publicitat

“Vaig fer tot el possible perquè l’1-O fos possible a Cerdanyola”, explica l’alcalde en una declaració institucional. Escolà s’ha mostrat compromès amb el dret a l’autodeterminació i ha assegurat  que “ho tornaria a fer”. L’alcalde de Cerdanyola ja va ser citat l’any 2017 per la Fiscalia, però no es va presentar a declarar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top