Publicitat
ESPORTS

El derbi Sabadellenca-Sabadell B, plat fort de la jornada futbolística

La jornada futbolística a Territorial ofereix aquest diumenge (11.30h) un atractiu derbi a Segona Catalana carregat d’al·licients. A la Zona Sud s’enfronten UE Sabadellenca i Sabadell B, dos equips que estan oferint un gran nivell en aquesta segona volta. Els de Jesús Rueda ‘Betis’ encadenen 5 victòries consecutives i en els tres últims partits han marcat 13 gols, una prova evident del seu excel·lent estat de forma. Per la seva part, el filial arlequinat, malgrat l’última derrota contra Les Franqueses, s’ha acostat a la zona de privilegi.

El 5-0 del partit d’anada a Olímpia també estarà present en l’ambient. Pel tècnic de la Sabadellenca, “aquella derrota va significar un punt d’inflexió. Vaig fer veure als meus jugadors que no era l’actitud correcta i havíem de canviar. Així ho hem fet i ara estem en un moment dolç de joc i resultats. De totes maneres, el Sabadell B està fent una gran campanya i té molt mèrit. És un equip jove que sap a què juga”. Ambdós equips tindran baixes sensibles per sanció: Miguelito, Sebas i Marc Durán en els locals i Sergi Casals i Rubio en el conjunt de Pablo Becerril.

A Primera Catalana, el Sabadell Nord s’enfronta a La Jonquera (diumenge, 11.30 h) amb un objectiu clar: trencar la mala dinàmica i sumar tres punts que l’acostarien a la permanència. Quico Díaz manté baixes importants, però confia en l’orgull guerriller dels seus homes. La jornada de Tercera Catalana ofereix el derbi local Esc. Planadeu-Marina Can Gambús diumenge (11,30 h) mentre Tibidabo TR i Llano intentaran mantenir la seva posició de privilegi superant a Cerdanyola (a casa, 12) i Hospitalense (a fora, 12.15 h) respectivament abans de la jornada de descans en el futbol territorial.

El juvenil del CE Mercantil vol refer-se de l’última i dolorosa ensopegada a casa aquest dissabte (12 h) al camp del Llagostera i en la Preferent femenina, el Sabadell rep diumenge (12 h) a l’AEM amb l’objectiu de consolidar-se a la zona mitjana de la taula.

Publicitat
Comentaris
To Top