Publicitat
Diners

Els empresaris, ofegats pel dèficit d’infraestructures

A la trobada van participar 40 empresaris i representants d'entitats locals / D.S.

“Estem gairebé ofegats i limitats”. Així va descriure aquest dijous el president del Gremi de Fabricants, Blai Costa, la situació dels empresaris de Sabadell i comarca a causa del dèficit d’infraestructures.

Costa va demanar solucions al govern de Catalunya en el marc d’un esmorzar de treball del gremi i la Fundació per la Indústria amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Una quarantena d’empresaris i representants de les principals entitats de la ciutat hi van estar presents.

El president de la Fundació per la Indústria, Josep Roca, es va sumar a la reivindicació i va reclamar “més facilitats per adequar les infraestructures de la digitalització per tal que les empreses puguin desenvolupar la seva activitat de forma normalitzada en aquest món global”.

Com ja avançar fa una setmana en una entrevista al D.S., aposta perquè es completi Quart Cinturó. A més, va defensar “un sistema de rondes que procuri una bona mobilitat per Sabadell” i va afirmar que “quan els ajuntaments acordin una solució, la Generalitat hi serà”.

Respecte al sistema tarifari del transport públic, el conseller va titllar l’actual sistema de corones d’obsolet i va afirmar que “no hi haurà cap més modificació en la tarifa metropolitana”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top