Esports

Pas de gegant del CN Sabadell cap a la Final Four

La plantilla arriba a la cita amb màxima confiança / LLUÍS FRANCO

El Club Natació Sabadell afrontarà aquest dissabte (18 h) el duel d’anada dels quarts de final de la Final Four davant l’Orizzonte de Catània, el rei continental del waterpolo femení després d’escriure una hegemonia a finals del segle XX i inicis del XXI aconseguint un total de vuit Eurolligues.

L’equip sabadellenc arriba a l’important cita en un gran moment de forma. L’enorme superioritat exhibida a Košice derrotant, entre altres, a veritables colossos com el Vouliagmeni grec o el Dunaújváros hongarès, sumat a la consecució de la quinzena Copa de la Reina fa tres setmanes davant el Sant Andreu, ha reforçat a l’equip tal com va confessar el tècnic David Palma en la prèvia del duel: “fer una fase tan bona i guanyar la Copa en un partit difícil, fa que estiguem confiades i contentes. En cap cas, però, això és sinònim de relaxació”. En la mateixa línia, però, va voler deixar clar que aquestes bones sensacions “en cap cas és una relaxació. Sabem que són uns quarts d’anada i tornada i és molt important saltar a la piscina amb la màxima concentració”.

Publicitat

L’MVP de l’Europeu de Barcelona

L’enorme talent del conjunt italià amb jugadores com l’holandesa Catharina Van der Sloot–considerada la millor de l’Europeu de l’any passat–, les italianes Roberta Bianconi, Valeria Palmieri o l’australiana Adriana Koolhass són les principals armes d’un equip que “tàcticament practica un joc molt semblant al nostre amb un pressing molt fort que juga a casa i tindrà el suport de la seva afició”.  En la mateixa línia, el tècnic nedador va afirmar que “si aconseguim marcar un ritme alt, elles tindran dificultats amb el seu replegament de la seva boia titular -Palmieri-”.

Segons Palma, el talent de Bianconi i Van der Sloot, “exigirà un marcatge individual per intentar neutralitzar els seus llançaments i minimitzar els contracops”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top