Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia viu una jornada negra

Les noies van acabar el partit entre plors/Óscar Espinosa
Doble decepció gracienca en trencar-se la ratxa del masculí i complicar-se enormement la permanència del femení. El primer a caure va ser el conjunt de 1a Nacional davant el Sant Esteve Sesrovires en un partit en què les defenses van ser protagonistes i que es va resoldre a darrera hora. La igualtat va ser constant i així no va permetre que les alternatives de domini en el marcador anessin, fins a arribar als últims 5 minuts, més enllà dels dos gols de diferència, llevat el 10-13 a l’inici del segon temps (9-11 al descans).
El Gràcia va fer defensa mixta a Marc Jordan atès el dany que provocava (10 gols) i va poder encarar la recta final amb dos d’avantatge (19-17). El porter exgracienc Carles Bonàs va impedir que el marge fos més gran amb dues aturades providencials que van donar pas al 20-20. Dins els 5 minuts de tancament, no va fallar en canvi el Sant Esteve per establir el 20-22. Els verd-i-blancs van haver d’arriscar amb una defensa oberta, però aleshores els visitants es van moure com peixos a l’aigua i en van fer pujar tres més al marcador (parcial 0-5) que posaven fi a la imbatibilitat del Gràcia a la segona volta (21-15).

Cop molt dur
A continuació, en el partit més transcendental, el femení gracienc rebé un cop duríssim del qual potser no es podrà recuperar. Contra l’Agustinos, el rival directe per a la permanència a la Divisió Plata, no n’hi va haver prou amb les ganes i l’esforç de les jugadores per fer-se amb dos punts vitals. Malauradament van mostrar les deficiències habituals, van incórrer en errors no forçats, van malbaratar tres llançaments de 7 metres, van fer un inici decebedor (0-3) i, per tant, ben aviat van haver de nedar a contracorrent.

Empeses pel suport de luxe que van rebre de la graderia, a base d’entusiasme, van anar alimentant l’esperança, van sortir vives d’una primera part més intensa i dura que vistosa i se’n van anar al vestidor amb mínima diferència desfavorable (11-12).
Més serè a la represa, el Gràcia tombà el marcador al minut 10 (15-14). El somni es feia possible per uns instants, però l’afectació moral en veure com no li durà gens l’avantatge, va començar a fer efecte i es traduí en el 18-22. Encara un bri de possibilitat amb el 20-22 quan faltaven 5 minuts, dos dels quals de superioritat per l’exclusió d’Andrea Bermejo. No els aprofità i tota opció s’esvaí amb el gol de Susana Martínez (20-23). L’últim del partit, de Belén Reche, donà pas a l’esclat de joia de les alacantines en contrast amb l’enfonsament de les verd-i-blanques, que es van retirar als vestidors entre plors.
Publicitat
Comentaris
To Top