Ciutat

Comencen les obres al carrer Duran i Sors

El carrer Duran i Sors tindrà una nova pavimentació i se substituirà l’arbrat actual per espais d’estada

El carrer Duran i Sors / CEDIDA / GOOGLE MAPS

Aquest dilluns, 25 de febrer, començaran els treballs per renovar la vorera del nord del carrer de Duran i Sors, entre els carrer del Sol i de Sant Pau, on l’Ajuntament ha detectat problemes en alguns arbres i mal estat de la pavimentació.
El primer pas serà col·locarà els avisos als cotxes aparcats –en especial els que aparquen sobre la vorera per deixar els fills a l’escola bressol–, amb l’objectiu que els propietaris els retirin en 48 hores. També es començarà a senyalitzar l’obra.

Les obres tenen un pressupost de 161.341 euros. El projecte de reurbanització del carrer s’espera que no passi dels dos mesos, tot i que no afectarà la mobilitat viària.

El carrer Duran i Sors tindrà una nova pavimentació i se substituirà l’arbrat actual per bancs. De fet, es proposen tres espais d’aquest tipus: un a cada punta del carrer i un tercer en la part central, unes zones que tindran nou arbrat, bancs i cadires i un altre tipus de pavimentació per diferenciar els espais. Això impedirà que els cotxes aparquin sobre la vorera.

L’Ajuntament preveu també una única línia d’enllumenat, ubicada en la vorera nord, en columnes amb lluminàries tipus led.

Comentaris
To Top