ESPORTS

Primers contactes pel nou projecte del Futbol Base del Centre d’Esports

Un cop es va confirmar oficialment que el Centre d’Esports Sabadell recuperava la gestió esportiva del Futbol Base, van començar els contactes pel nou projecte de futur. En les últimes hores, Diari de Sabadell ha pogut saber d’una trobada entre el director general del Centre d’Esports, Bruno Batlle, amb destacats excomponents del futbol base arlequinat com Jordi Besonias i Pere Llonch, juntament amb el Roger García Junyent. La reunió va tenir lloc fora del club i es pot interpretar com una presa de contacte per analitzar les possibilitats de crear un organigrama sòlid i potent.

El petit dels tres germans sabadellencs de la saga García Junyent podria convertir-se en una peça important del nou projecte. De fet, el Roger ja va formar part del cos tècnic del primer equip arlequinat la temporada 10/11 amb Lluís Carreras al capdavant, aconseguint l’ascens a Segona A. Posteriorment, va exercir d’entrenador del juvenil de la Damm i director esportiu del club cerveser.

Jordi Besonias i Pere Llonch també acumulen una notable experiència en el món del futbol base sabadellenc. Senten els colors arlequinats de cor i van ser els artífexs de l’arribada de Javi Pérez com a director esportiu, una etapa que va fer revifar les categories inferiors. El filial va formar un gran equip lluitant en els primers llocs de la Tercera Divisió (molts jugadors també van fer el salt al primer equip de Segona B i fins i tot el Mallorca va pagar traspàs per Pol Roigé) i el juvenil tornaria a la màxima categoria després de 22 anys. Les circumstàncies econòmiques del club van trencar el projecte.

Tot apunta que ara el club vol recuperar aquell esperit i per això s’han intensificat uns contactes que van començar fa algunes setmanes. L’objectiu del club és tenir enllestit l’organigrama directiu com més aviat millor per poder planificar amb temps i garanties la pròxima temporada 2019/20.

Comentaris
To Top