ESPORTS

Oportunitat d’or per estrenar-se aquest 2019

El trident sabadellenc, Ivan Ruiz, Ferran Brugada i Pere Weisz / CEDIDA

El Club Natació Sabadell rebrà aquest dissabte (17 hores) la visita del Vasa Arroyo de Valladolid, darrer classificat i equip que ja ha perdut la categoria. Una oportunitat d’or perquè els palistes nedadors puguin aconseguir la primera victòria d’aquest 2019. Amb un trident sabadellenc format per Ferran Brugada, Pere Weisz i Ivan Ruíz, els palistes del Club volen aconseguir la novena victòria de la temporada. En aquesta segona volta encara no han pogut assaborir el triomf i esperen fer-ho davant la seva afició aquest cap de setmana.

El segon equip no jugarà aquest cap de setmana contra el Sallent. El partit es jugarà el diumenge 10 de març. La segona plantilla del CN Sabadell està lluitant ara mateix i després d’una molt bona temporada per l’ascens a Primera Nacional. Els sallentins són un rival directe per ocupar la plaça d’ascens que se li otorga al campió o bé les altres dues places i jugar la fase per pujar.

I el primer equip femení torna a tenir concentració de Lliga. Aquest dissabte a Ripollet s’enfronten al Vilablareix, Valls del Nord andorrà i CTT Ripollet. Les bessones Montse i Mònica Weisz, Carme Mestre, Dolors Sánchez i Marisa Sanz formen l’equip del Club.

Comentaris
To Top