Publicitat
Ciutat

El Taulí rep el reconeixement FEDER per la seva tasca en benefici de les malalties minoritàries

La doctora Josefa Rivera rebent el guardó / CEDIDA

L’hospital Parc Taulí ha rebut aquest dimarts el reconeixement FEDER 2019 per la seva perspectiva integral en la tasca en benefici de les malalties minoritàries. El guardó l’ha rebut la Unitat d’Atenció a Persones amb Trastorn Cognitiu Conductual de base genètica del centre hospitalari de mans de la reina Letizia, que l’ha lliurat a la directora clínica del Centre d’Atenció a la Dona i a l’Infant, Josefa Rivera.

La Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER) ha celebrat aquest dijous a Madrid el Dia Mundial de les Malalties Rares amb l’acte ‘Las enfermedades raras, un desafío integral, un desafío global’, en què s’han entregat els guardons.

Reconeixement a la tasca de l’hospital

En un comunicat, el Taulí destaca el premi “és el reconeixement a aquesta Unitat pionera que neix de la necessitat de donar una atenció continuada i integral a tots aquelles persones que conviuen amb malalties poc freqüents“.

Pel president de FEDER, Juan Carrión Tudela, el guardó al Taulí està motivat “perquè el seu treball i esforç ha suposat un gran avanç en l’esperança dels infants, joves i adults amb una malaltia poc freqüent”.

Publicitat
Comentaris
To Top