Publicitat
Ciutat

Robatori amb força a la botiga Orange de la Rambla

L'aspecte de la botiga, aquest dimecres al matí / D.S.

Aquesta matinada de dimecres un grup de lladres ha entrat a robar a la botiga Orange de la Rambla, 30, i s’han emportat diferents productes, encara per determinar. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 02:25h i investiguen el robatori, a l’espera que es faci una denúncia definitiva amb el recompte del material sostret.

L’establiment de la Rambla s’ha llevat amb, almenys, el vidre lateral trencat, per on han accedit els autors del robatori segons han confirmat els Mossos. A les 10h, els treballadors ja hi eren i el vidre per on han entrat els lladres estava tapat amb un cartró i precintat per la policia catalana. Els vianants es miraven l’escena encuriosits, preguntant-se què havia passat. Un cartell penjat a la porta anuncia que aquest dimecres l’establiment està “tancat per robatori”.

Publicitat

Així ha quedat el vidre lateral de la botiga / D.S.

El segon robatori a la Rambla en un mes

Fa exactament un mes, el passat 5 de febrer, la botiga de telefonia i informàtica Intecat iStore de la mateixa Rambla també va patir un robatori amb força.

Roben amb força la botiga Apple de la Rambla

L’endemà d’un altre robatori

Justament aquest dimarts un grup de lladres també va entrar a robar en una botiga, en aquest cas a punta de pistola al passeig del Comerç. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació del cas i ja hi ha un detingut.

Atraquen una botiga a Campoamor amb una pistola

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top