Diners

Arrenca el Saló del Vehicle d’Ocasió amb 260 cotxes exposats

Més de 200 cotxes exposats en el primer dia de l’esdeveniment

El 12è Saló del Vehicle d’Ocasió Garantit de Sabadell ha arrencat aquest dijous a Fira Sabadell amb més de 265 vehicles exposats. L’esdeveniment se celebrarà fins diumenge i l’horari d’obertura és de 10h a 20h. La inauguració ha comptat amb la presència de la primera plana política i empresarial sabadellenca. Tot i ser el primer dia, els estands ja atenien persones interessades en els vehicles de segona mà i s’han venut algunes unitats

Com sempre els vehicles estan exposats tan a l’interior com a l’exterior de la fira. Tots tenen menys de tres anys de vida, són de Km 0 a amb un màxim de 40.000 quilòmetres, i amb una garantia dels 12 mesos fins als 5 anys, depenent dels vehicles.

El president del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i província de Barcelona, Josep Manel López, ha indicat que “és l’any que més vehicles exposats n’hi ha”. López espera arribar a les xifres de vendes de l’edició de l’any passat. El president del Gremi ha constatat que a diferència del vehicle nou, que ha baixat les vendes un 17%,  el de segona mà s’ha estabilitat. “Aquí es poden estalviar un 30% respecte el vehicle nou, amb el mateix equipament, i la gent té una gran oportunitat perquè tenen la mateixa garantia que un de nou”.

L’acte ha comptat amb representació política de l’Ajuntament, amb els regidors Joan Berlanga i Xavier Guerrero. Així mateix, hi ha acudit la presidenta del Centre Metal·lúrgic, Alícia Bosch, i el vicepresident de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich.

Vehicles elèctrics i híbrids

A més, per primera vegada estaran exposats vehicles elèctrics i híbrids seminous, km 0 i d’ocasió de diferents marques. En aquest sentit, Stern Motor exposa un Porsche Cayenne híbrid i un Renault Twizy elèctric. Auser també porta un Renault Kangoo ZE i un Renault Zoe, tots dos elèctrics. Per tant, les persones que estiguin interessades en aquest tipus de vehicles podran veure’ls de molt a prop i fins i tot fer una prova dinàmica a la carretera.

El Saló del Vehicle d’Ocasió Garantit tindrà activitats com la presència de food trucks, màquines arcade i un simulador virtual d’invasió de l’espai. A més, es farà un sorteig de 2.000 euros entre tots els compradors dels vehicles.

Porsche, Citroën, Renault… les novetats del 12è Saló del Vehicle d’Ocasió Garantit

Comentaris
To Top