Diners

Ramon Alberich, candidat a la presidència de la Cambra de Sabadell

Ramon Alberich, actual vicepresident segon de la Cambra de Comerç de Sabadell i també president de la Comissió d’Internacionalització, ha anunciat que es presentarà a les eleccions i optarà a la presidència de la Cambra els propers quatre anys.

Ramon Alberich i Ferrer, vinculat ja a la Cambra de Comerç de Sabadell en les darreres legislatures, ha fet pública la seva intenció de presentar-se al procés electoral i optar així a la presidència de l’entitat vallesana.

Amb una llarga trajectòria empresarial a diverses empreses del sector metal·lúrgic entre les que destaca Talleres Auxiliares de Estampaciones (TADE), és membre també, entre d’altres, del Consell Social de la UAB, President de la Mútua EGARSAT i Vicepresident de l’Associació de Mútues d’Accidents, AMAT.

Per la seva part, l’actual president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Antoni Maria Brunet, ha anunciat recentment la seva voluntat de no presentar-se a la reelecció després d’haver estat al capdavant de l’entitat durant dues legislatures, la segona de les quals s’ha perllongat més del previst fins a romandre 13 anys en el càrrec.

Del 12 al 25 de febrer s’obre el termini de presentació de candidatures per sufragi dels electors i per les organitzacions empresarials.

Les eleccions tindran lloc de les 9.00 h. del dia 2 de maig a les 9.00 h. del dia 7 del mateix mes, per la modalitat del vot electrònic i el dia 8 de maig tindrà lloc la votació presencial a la seu de la Cambra, tot i que també serà per via telemàtica.

Finalment, faltarà elegir els representants de les empreses que facin més aportació i els de les organitzacions empresarials per completar els 45 membres del Ple que,  s’espera que en el mes de juny puguin escollir el nou president i el seu comitè executiu.

Comentaris
To Top