Diners

La Cambra de Comerç entrega els premis als millors aparadors de Nadal

Foto de família dels guardonats / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell ha entregat aquest dimecres els premis del 49è Concurs l’Aparador de Nadal – 2018, que reconeix els millors del Vallès Occidental durant la campanya nadalenca. El primer premi l’ha guanyat la Ferreteria Estrada de Palau-solità i Plegamans; el segon, la Panadería Toda de Polinyà, i el tercer Tot & Més de Montcada i Reixac.

D’altra banda, també s’ha lliurat el premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que enguany l’ha guanyat el comerç Cal Rellotger de Santa Perpètua de Mogoda.

La importància del petit comerç

L’acte de lliurament de premis l’ha presidit la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, acompanyada del president de la Cambra, Antoni Maria Brunet, representants d’entitats, associacions de comerciants i ajuntaments de les poblacions de la demarcació de la Cambra de Comerç de Sabadell.

En els seus parlaments, tant Vilalta, com Brunet i el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra, Josep Maria Porta, han destacat la importància del petit comerç per la vida dels municipis i s’han compromès a seguir treballant plegats des de les administracions i associacions en la seva dinamització.

Comentaris
To Top