Oci i cultura

L’Embassa’t amplia cartell amb l’electrònica de Kiasmos Dj set

L’Embassa’t ha descobert més grups que formaran el cartell de l’onzena edició del festival. Aquesta nova tirada de grups està centrada amb l’electrònica i ho protagonitza el DJ set de Kiasmos.

El festival obre les fronteres en l’electrònica amb la incorporació de Kiasmos en versió Dj set, que compta amb l’integrant del grup Kiasmos Janus Rassmussen, que en aquest cas oferirà una sessió en solitari sense Ólafur Arnalds.

Tot i això, l’essència seguirà sent la mateixa amb el seu techno experimental que farà viatjar al públic gràcies al seu so ambiental acompanyat de magnífics loops i excel·lents melodies de teclat. Kiasmos va demostrar en el seu últim EP, publicat el 2017, la seva elegància amb la capacitat de crear temes que enganxen i reconforten amb pocs elements molt ben utilitzats. Com és el cas de Blurred.

Kiasmos ja compta amb un bon repertori ja que a banda del seu últim EP ‘Blurred’, també compta amb un àlbum de llarga durada del passat 2014 amb temes com ‘Looped’ o ‘Thrown’ que segur que no faltaran a la sessió del festival del 14 i 15 de juny.

Electrònica nacional de qualitat

Després d’estrenar l’any passat l’escenari Club, una alternativa a la programació del festival amb una proposta purament electrònica i sense interrupció, aquest any repetiran la formula amb grups com CEE Sheperds, Ylia, Abu Sou B2B Ivy Barkakati, Shakti Alliance, Sonido Tupinamba, Spacer, i la sabadellenca nara is neus.

Sota el segell de CEE Sheperd (Club excursionista de l’electrònica) arriba el dj sabadellenc Mario Garcia (Lucient) acompanyat d’Albert Salinas (alias Vera Rubin), l’equip de Lapsus i LAUT s’ajunten en aquesta branca que ja va estrenar-se en el passat Sonar.

El gallec Abu Sou, anirà acompanyat per Ivy Barkakati, una productora nordamericana que l’acompanyarà en el format de B2B.

Ylia, la productora alacantina amb els seu sets àgils que tocaran diferents gèneres.

I també la productora de Sabadell Spacer arribarà amb el seu repertori de hits foscos dels 60, 70 i 80.

També hi haurà el b2b entre la veneçolana Virginie amb la sevillana Troya Modet sota el nom Shakti Alliance.

També l’argentina establerta a Barcelona Julia González, amb Sonido Tupinamba, portarà els seus sons exòtics a l’escenari Club.

I tanca el cartell nara is neus, la productora sabadellenca ja havia col·laborat amb el ‘Districte Embassa’t’. Demostrant que puja forta amb els seus sons ambientals.

Tot això, sumant-li els 11 artistes prèviament anunciats: els gallecs Novedades Carminha encapçalant el festival en l’únic concert que faran a Catalunya aquest estiu; els francesos Kazy Lambist, per primer cop en un festival a Catalunya; Cariño i Delaporte directament des de Madrid, i els locals Clara Peya, Ferran Palau, Joe Crepúsculo, Cala Vento, Carla, Germà Aire i Lasers.

Comentaris
To Top