Esports

Escola Pia-Pallejà i CCR-CN Sabadell

El tècnic Borja Burgos i Pep Font a la banqueta de Can Colapi / Lluís Franco

L’Escola Pia té una gran oportunitat per deixar el Pallejà fora de la lluita per les places que donen accés a la Copa del Rei si avui (17 h) aconsegueix els tres punts davant la seva afició. Els de Can Colapi, tercers empatats a punts amb el Mataró, han de fer valdre el factor camp que tants bons resultats ha donat al llarg de la temporada per mantenir una posició que no ha arribat fins ben entrada la segona volta.

De cara al duel, per part sabadellenca, Borja Burgos no podrà comptar amb el sancionat Jordi Torras ni amb el lesionat Pol Viada. Tanmateix, serà dubte l’estat en el qual arribarà Roger Carrera,  absent durant aquesta setmana per motius personals. Les baixes també afecten el seu rival. Els d’Antonio Mesa arribaran al carrer Garcilaso amb la baixa de Ramón, l’home de referència del conjunt visitant que, sumat a la més que probable de Guille Ferrándiz, deixen l’equip molt minvat de potencial.

Repte majúscul

Publicitat

D’altra banda, el Club Natació Sabadell, que arriba en un bon moment de forma després del triomf sobre la botzina davant el Mataró, afrontarà avui (16.15 h) la sortida més complicada de la temporada a la pista de l’imbatut Castelldefels. Els de Diego Blanco, que a l’anada van caure golejats per 1 a 7, resultat que no va reflectir el bon joc nedador, intentaran esgarrapar un resultat positiu del fortí inexpugnable en què s’ha convertit Can Vinader.

Els del Baix Llobregat, que estan liderats pels Gordillo, Ari Santos, Héctor Albadalejo i companyia, dominen amb mà de ferro la Segona Divisió B. En el cas de sumar, els sabadellencs posarien pressió sobre l’Hospitalet, sisè classificat que, a hores d’ara, està a només cinc punts.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top