Oci i cultura

El VIII Festival de Cinema de Terror abaixa el teló amb èxit de participació

Després de set dies plens de sang, horror i tensió, el Festival de Cinema de Terror tanca la seva vuitena edició

El director del Festival de Cinema de Terror de Sabadell, David Garnacho, presenta una de les maratons / CEDIDA

Després de set dies plens de sang, horror i tensió, el Festival de Cinema de Terror de Sabadell tanca la seva vuitena edició amb èxit de participació. “Ha vingut més gent que l’any passat, i tothom estava molt satisfet”, recapitula el director del festival, David Garnacho. “Les activitats amb més afluència de públic han estat els plats forts de l’esdeveniment, les maratons de divendres i de diumenge”, explica Garnacho, i detalla que en tots dos casos van vendre al voltant del 80% de les entrades.

A aquestes maratons de cinema es van poder veure les pel·lícules premiades pel jurat dels Blogos de Oro: la japonesa One Cut of the Dead -guardonada com a Millor Llargmetratge- i la canària Diesel, que es va emportar el premi a Millor Curtmetratge. La Favorita, de Sam In Chains, va guanyar el premi a Millor Micrometratge.

“Durant la setmana -continua Garnacho- també hem tingut una afluència de públic força bona, tot i que hi ha hagut algunes activitats més fluixes”, com la projecció de Culto al terror -organitzada en col·laboració amb inDOCumentary- o la clausura del festival, totes dues propostes noves de l’edició d’enguany.

Ara, a l’equip directiu li toca fer valoració en profunditat i mirar cap endavant. “No trigarem gaire a posar-nos a treballar per a l’edició de 2020”, assegura, satisfet, Garnacho. Tot i que el director del festival no desvela quines idees els ronden per a la novena edició del certamen sabadellenc, de ben segur que no faltaran els monstres ni la sang.

Comentaris
To Top