ESPORTS

La doble cita de la Unió Ciclista Sabadell ofereix un gran nivell

Imatge del podi del Campionat de Sabadell
Imatge del podi del Campionat de Sabadell / UCS (cedida)

La doble cita de la Unió Ciclista Sabadell va ser un èxit rotund. Tant pel nivell de participació, amb més de 200 corredors, com la qualitat de les dues proves, que van superar en ambdós casos els 40 quilòmetres/h de mitjana. El Trofeu Joan Escolà, en la seva 48a edició, va oferir una gran batalla ja des de l’inici. Van ser 103 quilòmetres, amb un recorregut trenca-cames. A Sant Llorenç Savall es van escapar dos corredors que disputarien la victòria a l’esprint amb només 5 segons d’avantatge sobre el gran grup. Julio Alberto Amores, de l’equip Electro Hiper Europa, es va imposar a Ivan Martínez i Omar Daquila, qui va guanyar en la categoria sub-23, seguit per Pau Miquel i Alejandro González.
Roger Ferrer va ser el primer Master-30, mentre que Pau Miquel es consolida com a líder de les Grans Clàssiques-Joan Casadevall, i l’Electro Hiper Europa es va endur el triomf per equips. El president de la Federació Catalana de ciclisme, Joaquim Vilaplana, va participar en l’entrega dels premis.

Foto: Julio A. Amores

Escapada de 50 quilòmetres
El diumenge va ser el torn de la 89a edició del Campionat de Sabadell, afavorit per un clima magnífic. Van sortir 193 corredors per fer un llarg recorregut de 120 quilòmetres. La prova es va convertir en una autèntica exhibició de facultats per part del guanyador Adrià Moreno, de l’equip Aix en Provence. Va protagonitzar una llarga escapada de 50 quilòmetres, tot sol i cara el vent, iniciada a la pujada d’Artés a Calders. Es va mantenir primer fins a la línia de meta amb un espectacular ritme de 60 km/h. Va guanyar amb un minut d’avantatge sobre Omar Daquila, guanyador en la categoria sub-23, i Alberto Amores. Alejandro Martínez es va imposar en la categoria Master-30 i el West-Frisia per equips.

Comentaris
To Top