Publicitat
Ciutat

Troben restes arqueològiques dels anys 5.000 i 4.000 a.C. en una excavació a Sabadell

Arquitectes sabadellencs han trobat unes sitges d’aquesta antiguitat en una casa del Centre

El despatx sabadellenc Arrago Arqueologia ha trobat restes arqueològiques d’unes sitges neolítiques dels anys 5.000 i 4.000 a.C. en una excavació a Sabadell. La troballa s’ha difós a través d’Instagram i s’ha fet quan treballaven en una instal·lació artesanal preindustrial dels s. XVIII i XIX. Empresa i propietaris estan a l’espera que l’Ajuntament els doni el permís per treure les restes en els propers dies i, de moment, s’ha demanat no difondre on s’ha fet la troballa, en un punt del Centre.

View this post on Instagram

Arqueologia urbana en procés: excavació d'una instal·lació artesanal preindustrial del s. XVIII-XIX. I oh! …sorpresa! Un assentament prehistòric amb sitges neolítiques del 5000-4000 aC 🎉 #sorpresa #arqueologia 😳 * Urban archaeology in progress: preindustrial workshop from 18-19th century plus…surprise!!! 🎊 Neolithic settlement with storage pits dating back 5000-4000 BC #surprise #ilovearchaeology 🤠 * * #arragosl #sabadell #barcelona #catalunya #catalonia #archaeology #urban_shots #arqueologiaurbana #urbanarchaeology #prehistoria #prehistoric #workshop #craftsmanship #taller #neolithique #storage #pit #sitja #silo #yacimiento #jaciment #neolithic #neolitico

A post shared by Arqueologia i Patrimoni ARRAGO (@arrago_arqueologia) on

Publicitat
Comentaris
To Top