Publicitat
Ciutat

Segon robatori a la Rambla en una setmana: ara al Forn Armengol

El Forn Armengol, a la Rambla / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal investiga un robatori, aquesta matinada de dimarts, al Forn Armengol de la Rambla, 198 (Centre). S’ha identificat i denunciat un jove de 20 anys per un presumpte delicte de furt lleu.

L’avís s’ha rebut a les 00:56h perquè les portes de l’establiment estaven obertes i hi havia “persones” que estaven robant dins, segons la policia local. A hores d’ara es desconeixen els diners o els productes que hagin pogut robar.

Publicitat

La Rambla, en el punt de mira

És un dels principals eixos comercials de la ciutat, i es dóna el cas que dimecres passat, 6 de març, uns lladres també van entrar a robar en una botiga de la Rambla, en aquest cas a l’altra punta, a la Orange del número 30. Sense anar més lluny, el 5 de febrer s’hi va registrar un altre robatori, a la botiga Intecat iStore.

Robatori amb força a la botiga Orange de la Rambla

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top