Diners

L’Associació Àmbit B30 crearà un punt de trobada per ajudar les petites i mitjanes empreses a innovar

Imatge del ple de l’Associació Àmbit B30 celebrat ahir dilluns a l’Ajuntament de Sant Cugat / x. o.

– Xavi Oliva Pareja –

El Consell Plenari de L’Associació Àmbit B30 va celebrar ahir dilluns una reunió a Sant Cugat, en què es va presentar l’informe de l’any 2018 i es van començar a preparar les línies d’actuació que se seguiran aquest 2019. Un dels punts més destacats ha sigut l’anunci de la creació d’un punt de trobada a través del Hub B30. Aquest espai permetrà a les empreses innovar i evolucionar, especialment, les petites i mitjanes.

Segons ha explicat el vicerector d’Innovació i Projectes Estratègics de la UAB, Francisco Javier Lafuente, es farà a través d’una base de dades i del treball en xarxa. “Amb això, posem a disposició de les empreses del territori aquells elements d’innovació que els puguin ser útils per a les seves necessitats”, va assenyalar Lafuente. A més d’aquest punt de trobada, el vicerector ha avançat que al llarg del 2019 també es començaran a organitzar estructures “necessàries” per innovar al territori. “També volem arrencar algunes dinàmiques específiques, com poder disposar de qui està treballant al territori en el mateix que jo, tant en l’àmbit d’empreses, com de recerca”, va assegurar Lafuente.

El president d’Àmbit B30 i alcalde de Mollet, Josep Monràs, va destacar que els projectes que s’estan impulsant des de l’associació, tenen com a objectiu “l’activació econòmica i la innovació per crear més ocupació i més estable, en l’àmbit territorial de l’associació”.

Comentaris
To Top