Esports

La plantilla del Centre d’Esports aposta per la unitat i garanteix “màxim compromís”

Els capitans escenifiquen la unió del vestidor arlequinat/Ll. Franco

Tanquen files. El vestidor del Centre d’Esports ha escenificat una imatge de total unitat per afrontar les 10 finals que resten i aconseguir l’objectiu de la permanència. Abans de la sessió d’entrenament a Sant Oleguer, els quatre capitans Migue González, Felipe Sanchón, Ángel Martínez i Pedro Capó han comparegut en roda de premsa. La sorpresa ha estat la presència de tota la plantilla a la sala Miguel Quereda donant suport a la iniciativa.

Migue ha llegit un breu comunicat conjunt per explicar que “malgrat la mala dinàmica esportiva, la plantilla i el club estem units i encara que l’objectiu de la temporada ha canviat, la prioritat continua essent deixar el Sabadell el més amunt possible. Demanem a tothom que s’aprecia el club el seu suport perquè només ho aconseguirem estant tots junts, amb una absoluta unitat”. També ha afegit que “ningú dubti del compromís d’aquesta plantilla per tirar la situació endavant. Cadascú ha d’assumir la responsabilitat que li toca”.

Felipe Sanchón va lamentar no poder participar pels seus problemes físics, però espera estar en condicions la setmana que ve. El seu discurs ha estat pràcticament el mateix. “Estem capacitats per sortir d’aquesta situació, però hem d’anar tots a una. El compromís és total per part dels jugadors”. Ángel Martínez es va referir al suport de l’afició. “Estic convençut que no fallarà i la gent estarà amb nosaltres. Ara no és moment de buscar excuses ni culpables ni fer més sang. Cal assumir la responsabilitat, sé valents i remar tots junts. Som conscients de la situació i ens deixarem l’ànima”.

Campanya del club

El pròxim diumenge, a la Creu Alta, arriba el primer gran repte: guanyar per primera vegada a un Cornellà situat en zona de playoff. El club ha posat en marxa una campanya sota el lema ‘Necessitem la NCA plena d’arlequinats’ per aconseguir una bona entrada i el màxim suport de la grada. El preu de la general s’ha rebaixat a 5 euros (15 la zona visitant) i els socis poden recollir invitacions per familiars i amics a les oficines del club fins divendres. A més, els menors de 18 anys tenen l’accés gratuït.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top