Oci i cultura

La sabadellenca Marta Orriols, entre els autors catalans que es traduiran a l’anglès aquest 2019

L'autora de la novel·la 'Aprendre a parlar amb les plantes', Marta Orriols / ACN

Aprendre a parlar amb les plantes, la darrera novel·la de l’escriptora sabadellenca Marta Orriols, es troba entre el llistat d’obres catalanes que aquest 2019 seran traduïdes i publicades en anglès. L’Institut Ramon Llull (IRL) ha fet pública la llista a la fira del llibre de Londres, que s’ha celebrat a la capital del Regne Unit durant els darrers dies. A més d’Orriols, l’IRL també destaca Permagel, d’Eva Baltasar; Tot Messi, de Jordi Puntí; El perquè de tot plegat, de Quim Monzó, o el clàssic Aigua de mar, de Josep Pla.

Per segon any consecutiu, la fira londinenca ha acollit un estand unitari on hi han estat presents l’IRL, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i l’Ajuntament de Barcelona. El desembarcament de les institucions de Catalunya quedava identificada sota el lema Catalonia, land of books. Barcelona city of literature.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top