Oci i cultura

La sabadellenca Marta Orriols, entre els autors catalans que es traduiran a l’anglès aquest 2019

L'autora de la novel·la 'Aprendre a parlar amb les plantes', Marta Orriols / ACN

Aprendre a parlar amb les plantes, la darrera novel·la de l’escriptora sabadellenca Marta Orriols, es troba entre el llistat d’obres catalanes que aquest 2019 seran traduïdes i publicades en anglès. L’Institut Ramon Llull (IRL) ha fet pública la llista a la fira del llibre de Londres, que s’ha celebrat a la capital del Regne Unit durant els darrers dies. A més d’Orriols, l’IRL també destaca Permagel, d’Eva Baltasar; Tot Messi, de Jordi Puntí; El perquè de tot plegat, de Quim Monzó, o el clàssic Aigua de mar, de Josep Pla.

Per segon any consecutiu, la fira londinenca ha acollit un estand unitari on hi han estat presents l’IRL, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i l’Ajuntament de Barcelona. El desembarcament de les institucions de Catalunya quedava identificada sota el lema Catalonia, land of books. Barcelona city of literature.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top