Publicitat
Oci i cultura

La sabadellenca Marta Orriols, entre els autors catalans que es traduiran a l'anglès aquest 2019

L'autora de la novel·la 'Aprendre a parlar amb les plantes', Marta Orriols / ACN

Aprendre a parlar amb les plantes, la darrera novel·la de l'escriptora sabadellenca Marta Orriols, es troba entre el llistat d'obres catalanes que aquest 2019 seran traduïdes i publicades en anglès. L'Institut Ramon Llull (IRL) ha fet pública la llista a la fira del llibre de Londres, que s'ha celebrat a la capital del Regne Unit durant els darrers dies. A més d'Orriols, l'IRL també destaca Permagel, d’Eva Baltasar; Tot Messi, de Jordi Puntí; El perquè de tot plegat, de Quim Monzó, o el clàssic Aigua de mar, de Josep Pla.

Publicitat

Per segon any consecutiu, la fira londinenca ha acollit un estand unitari on hi han estat presents l’IRL, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i l’Ajuntament de Barcelona. El desembarcament de les institucions de Catalunya quedava identificada sota el lema Catalonia, land of books. Barcelona city of literature.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top