Esports

El Sabadell vol passar als “fets” i guanyar per primera vegada el Cornellà

Els homes de Kiko Ramírez necessiten repetir aquesta imatge/Ll. Franco

Després d’una setmana molt moguda, amb reunions de la cúpula directiva amb tècnics i jugadors i l’escenificació de la unitat i compromís del vestidor en una roda de premsa dels capitans amb la presència de tota la plantilla, el Sabadell afronta la primera de deu finals per assegurar la permanència. “Hem parlat molt, hem donat la cara davant l’afició i ara ha arribat el moment de passar als fets”, és el missatge clar i contundent del tècnic Kiko Ramírez.

Són 7 jornades sense conèixer la victòria -de fet, des del debut de Ramírez a la banqueta contra el Conquense- que han conduït al conjunt arlequinat a prop de l’abisme. Ara es troba al límit, a només 2 punts de la zona de descens. “L’única medicina és guanyar. Una victòria donaria un tomb positiu a la nostra situació”, assegura un Kiko Ramírez que ha convocat 19 jugadors. És baixa Nico Delmonte per sanció i torna David Acedo. En la convocatòria també hi són els juvenils Jandro i Marc Asturgó. N’haurà de descartar un. S’ha recuperat el porter Roberto, baixa a Terol, i Arturo també apunta a la titularitat. En canvi, Felipe continua amb problemes musculars.

El repte serà guanyar per primera vegada a un Cornellà maleït fins ara. A la Creu Alta ha esgarrapat una victòria (0-1) i dos empats a zero en les seves tres visites. A la banqueta s’hi asseu el castellarenc i excomponent del F. Base arlequinat, Xavi Calm, i sobre la gespa veurem a dos exarlequinats: Agust Medina i el sabadellenc Eloy Gila, màxim realitzador de l’equip amb 6 gols. El partit serà dirigit pel col·legiat del Comitè valencià (de Castelló), Iván Muñoz Pérez. Com a curiositat, en cadascun dels tres partits xiulats al Sabadell ha assenyalat un penal en contra: Gavà (16/17) i Formentera (en els dos partits de la passada temporada). Dos d’ells van ser aturats per Ezkieta i Roberto.

Bona entrada

L’Estadi podria oferir el millor aspecte de la temporada si es compleixen les previsions. El club ha posat en marxa una campanya amb preus assequibles (5 euros la localitat de general) i s’han repartit centenars d’invitacions entre els socis i per clubs esportius i entitats de la ciutat. Veurem quina és la resposta en un moment clau pel futur del Centre d’Esports. Com va deixar clar el president Esteve Calzada divendres en la seva intervenció, la viabilitat i possible entrada d’inversors va totalment lligada a la continuïtat a Segona B.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top