Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia femení consuma el descens a Benidorm (35-18)

Decepció entre les jugadores verd-i-blanques/Ó. Espinosa

Ara, sí. Ho va evitar la setmana passada amb una victòria agònica a casa, però la visita a Benidorm ha estat missió impossible per l’equip femení de l’OAR Gràcia i s’ha consumat el descens matemàtic de la Divisió d’Honor Plata en perdre amb contundència (35-18) contra el segon classificat. Res d’imprevisible en un partit que aviat ha fet evident la diferència entre ambdós conjunts. El Gràcia ha començat amb falta de gol i ha acabat amb la mateixa mancança, la qual cosa ha provocat parcials demolidors, tant en els 20 minuts inicials (12-4) com en els finals (15-2).

Entremig, el Gràcia ha mostrat la millor cara i ha estret el marge (20-16), però això ha despertat la fera i el Benidorm s’ha mostrat intractable tot seguit davant les jugadores verd-i-blanques, cada cop més rendides a l’evidència, dissortades per complet i molt molestes, per si  no n’hi havia prou, amb les decisions de la parella arbitral.
Aquesta jornada hi ha hagut sorpresa de les grans en perdre el líder Sant Quirze a casa contra el Dominicos (21-26), de manera que no ha pogut festejar encara la classificació matemàtica per a la fase d’ascens.
Publicitat
Comentaris
To Top