Ciutat

Dia del pare: els regals més sabadellencs

Presentació del Via Arraona / LLUÍS FRANCO

Avui és 19 de març, Sant Josep, Dia del pare. Si encara no heu comprat el vostre regal -i teniu pensat fer-ne un-, aquí teniu les sis propostes més sabadellenques:

  • Un llibre de la Colla de Sabadell

Enguany celebrem el centenari de la Colla de Sabadell, el grup d’intel·lectuals sabadellencs que van revolucionar la cultura catalana del s. XX. Un bon moment per regalar Pere Quart, Armand Obiols o Francesc Trabal, entre altres. A les llibreries us ajudaran a triar, però nosaltres us en recomanem un: ‘La Mirada‘, de Miquel Bach (Fundació La Mirada, 2018), sobre la fundació que van crear els membres de la Colla amb pròleg de l’historiador de l’art Josep Casamartina i Parassols. Una delícia per conèixer-los més a fons.

La portada del llibre ‘La Mirada’, de Miquel Bach / D.S.

  • Samarretes Pura Ceba

La sensació del Nadal passat van ser els productes Pura Ceba, ‘gamberros’, atrevits i, sobretot, productes molt sabadellencs per dir alt i clar qui som.

Una de les samarretes Pura Ceba / VICTÒRIA ROVIRA

Les seves samarretes encara estan a la venda, a la botiga Moviment Nat (plaça de l’Àngel, 15, principal 3a), a un preu de 20 euros. L’establiment obre de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h.

  • La Torre de l’Aigua, de cartró

A la botiga Estripa’m de la Rambla podeu aconseguir un dels símbols de l’skyline local: la Torre de l’Aigua. Per 30 euros, allà hi trobareu una reproducció de la torre, que podreu muntar molt fàcilment. A més, les peces van dintre un tub que també porta un codi QR que us dirigirà a un vídeo per veure com muntar-la.

/ CEDIDA

  • Productes arlequinats

El Centre d’Esports Sabadell acaba d’inaugurar la Botiga CES online, amb una nova línia de productes. Dssuadores i samarretes, principalment, són els primers productes que s’han posat a la venda, amb preus que oscil·len entre els 9 i els 30 euros.

Diferents productes arlequinats / Botiga CES

  • Vi Arraona

Fet amb raïm collit al Parc Agrari, el Vi Arraona és una opció amb gust ben sabadellenc per al dia del pare. A part d’en algunes botigues, també es pot trobar a internet.

La presentació del Via Arraona l’octubre del 2018 / Lluís Franco

  • Regala D.S.

I per últim, però no menys important, sempre podeu regalar una subscripció al Diari de Sabadell. Us oferim tres modalitats, en funció de si voleu tres o sis mesos o un any sencer. Les podeu venir a comprar a la redacció del Diari, al carrer de les Valls, 10, 2a planta, de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

Publicitat
Comentaris
To Top