Publicitat
Vallès

La Policia Local desmantella una plantació de marihuana a Polinyà

Imatge de la plantació a l'interior de la nau / Policia Local de Polinyà

La Policia Local de Polinyà ha desmantellat aquest dijous una plantació de marihuana en una nau del polígon industrial de Can Humet. Segons explica la mateixa policia, la investigació va començar el passat mes de desembre, quan es va tenir coneixement de la possible existència d’una nau on s’estava cultivant marihuana. Com a resultat de l’operatiu, un home de 30 anys ha estat detingut.

A l’interior de la nau s’hi han trobat 191 plantes i 7 quilos de cabdells amb un valor de 40.000 euros, que estaven preparats per a la seva distribució. Així mateix, també hi havia tota la infraestructura necessària per al cultiu de les plantes, i el subministrament elèctric estava punxat.

La Policia Local ha detingut l’home, de 30 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de drogues, i també d’un altre per defraudació del fluid elèctric. El cos policial ha obert una investigació i no es descarten noves detencions relacionades amb el fet.

La investigació va començar el passat mes de desembre, quan els agents van tenir coneixement de l’existència d’una nau on s’estava cultivant marihuana, degut a les queixes de diversos veïns. En el marc de les investigacions es va saber que no hi havia activitat empresarial dins la nau, i un informe de la companyia elèctrica va confirmar la connexió fraudulenta a la xarxa.

Publicitat
Comentaris
To Top