ESPORTS

Un Escola Pia sota mínims rep el Segorbe i el CN Sabadell es juga la setena plaça

Jordi Sardà no podrà jugar davant els castellonencs per una lesió muscular / M. COMAS

Tornar a al camí de la victòria. L’Escola Pia necessita tornar a recuperar les sensacions d’unes setmanes enrere si no vol esvair les opcions que encara queden per disputar la pròxima edició de la Copa del Rei. Per fer-ho, haurà de guanyar avui (19 h) al penúltim classificat, el Segorbe valencià que arribarà a Can Colapi amb peu i mig a la Tercera Divisió. Tot i això, els de Castelló ja van sorprendre els de Borja Burgos en el partit d’anada.

De cara al duel, el tècnic de Castellar del Vallès tornarà a tenir un equip amb mínims. A les baixes ja conegudes de Pol Viada i Jordi Sardà, s’afegeixen a les de Jordi Torras i de Carles Comadran, aquest últim indefinida per motius personals. Aquest escenari obligarà a Burgos a fer “canvis tàctics” tal com va comentar en la prèvia del duel: “les característiques del rival i les nostres absències ens obren la porta a jugar d’una altra manera”, va sentenciar.

D’altra banda, el Club Natació Sabadell jugarà diumenge a Lleida davant el Lo Caragol (12 h). Serpa un duel directe per la setena posició, que ara està en mans dels nedadors. Els de Diego Blanco, que van caure en el partit d’anada, han de continuar guanyant si volen mantenir les opcions d’acabar entre els sis primers classificats.

Comentaris
To Top