Ciutat

La festa Holi arrasa a Sabadell amb més de 10.000 participants

La festa Holi congrega un any més milers de persones per donar el tret de sortida a la primavera

El llançament final dels colors posa el punt final a la festa Holi / VICTÒRIA ROVIRA

Des de bon matí han sigut moltes les persones que ja han començat a congregar-se a l’amfiteatre del Parc Catalunya per a celebrar la festa Holi. Vestits amb pantalons i samarretes blanques, més de 10.000 persones no han volgut perdre’s l’acolorida festa organitzada pel Centre Asana i l’Associació Catalana de Bollywood aquest diumenge a Sabadell.

Abans de l’explosió de colors però, més de 350 ballarins han demostrat la seva habilitat per ballar les danses característiques del Bollywood i el Bhangra. Mentre la música sona sense parar, els assistents combaten la calor amb cervesa i refrescs. Són molts els que no poden aguantar-se les ganes d’omplir-se de colors i s’avancen al llançament oficial de la festa tacant-se la roba i el cabell.

Com no pot ser d’altra forma, els colors són els grans protagonistes del matí. Blaus, roses, verds, grocs i una multitud de colors més volen per l’aire de tot el Parc Catalunya. Els més petits compten quants colors llueixen a les seves samarretes i juguen a continuar sumant-ne més mentre esperen impacients.

Per fi, a les cap a les 12.20 h, s’han disparat enlaire milers de colors, creant una autèntica explosió de tonalitats. Al públic, entre uns i altres es llencen les restes de colors, finalitzant així la festa més acolorida de l’any.

L’explosió de color del Holi, des de dins

Comentaris
To Top