Ciutat

Desenes de manifestants reclamen l'alliberament del membre del CDR de Palau a la comissaria de Mossos de Sabadell

Foto: Cedida

Desenes de manifestants s'han concentrat aquest dilluns al vespre davant la comissariadels Mossos de Sabadell per reclamar l'alliberament del Norbert, CDR detingut a Palau-solità i Plegamans. Segons el col·lectiu independentista l'home, de 62 anys, dormirà als calabossos i no passarà a disposició judicial fins aquest dimarts. Els Mossos l'han detingut perquè estava citat a declarar el passat 11 de febrer, imputat per un delicte de desobediència i resistència a l'autoritat, per asseure's a les escales del TSJC el passat 27 de setembre.

Els manifestants s'han reunit a les portes de la comissaria sabadellenca a les 19.30 h, i segons ells els mossos asseguren que no portaran el Norbert al jutjat de guàrdia i, per tant, passarà la nit al calabós de la comissaria.

Els membres dels CDR concentrats asseguren que seguiran insistint perquè el deixin en llibertat.

Publicitat

Norbert és un dels 10 encausats per l'asseguda al TSJC i el tercer detingut per no presentar-se a declarar. D'aquests 10, 4 van declarar quan se'ls va citar, i en queden 3 que encara no han estat detinguts i que no tenen intenció de presentar-s'hi.

Diferents col·lectius independentistes com Alerta Solidària, els CDR i Decidim Ser han fet una crida a la mobilització davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra detenen a un membre del CDR de Palau per asseure’s davant el TSJC el passat 27 de setembre

Els CDR han convocat una concentració demà dimarts a les 9 del matí als jutjats per donar suport al detingut. Està previst que a les 9 Norbert passi a disposició judicial als jutjats de Sabadell on declararà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top