Publicitat
ESPORTS

‘Honved’ Orriols posa el toc sabadellenc en el Catalunya – Veneçuela

El conegut massatgista sabadellenc Josep ‘Honved’ Orriols va posar la nota sabadellenca en el partit que la selecció catalana va disputar aquest dilluns davant Veneçuela (2-1) a l’estadi Montilivi de Girona. De fet, ja són 24 anys de compromís amb el combinat català, fruit de la seva trajectòria com a massatgista del Centre d’Esports Sabadell durant 37 temporades. “Agraeixo la confiança de la Federació Catalana i per mi sempre és molt especial participar-hi”, ha subratllat ‘Honved’ després d’aquesta nova experiència.

Josep Orriols entrant a l’estadi de Montilivi amb Gerard Piqué / Cedida

Durant els 93 minuts del partit no va haver d’intervenir. La seva feina va ser més intensa en la prèvia amb els habituals preparatius, com els massatges, proteccions dels jugadors, etc. “Es viu un ambient diferent d’un partit normal de lliga i els jugadors s’ho prenen molt seriosament. La segona part va ser magnífica”, destaca el sabadellenc. Va quedar impressionat amb la qualitat de Riqui Puig, “un jugador que sap aprofitar el talent amb el seu poc cos”.

A més del president de la Federació Catalana, el també sabadellenc i expresident del Centre d’Esports Joan Soteras, Orriols es va retrobar amb vells amics de passat arlequinat a la selecció catalana. De segon entrenador exerceix Xavi Aguado i de preparador físic Albert Puigdollers. També va poder saludar altres exjugadors del Centre d’Esports com Quique Cárcel o Iván Hammouch, al davant de la secretaria tècnica del Girona.

D’altra banda, la feina d’speaker també va tenir accent sabadellenc amb el showman Germán Ramírez.

Publicitat
Comentaris
To Top