Oci i cultura

‘Rapunzel’ de la Faràndula tanca la segona temporada amb 3.600 espectadors

Joventut Faràndula

L’espectacle de la Joventut de la Faràndula va tancar aquest passat cap de setmana la segona temporada de ‘Rapunzel’ amb 3.600 espectadors en 6 funcions durant 2 caps de setmana. Tot i que no han repetit les mateixes xifres de l’any passat, per ser la segona temporada d’un espectacle, els números no són menors, fregant l’aforament complet en més d’una de les funcions.

L’espectacle s’ha concentrat en dos caps de setmana amb una actuació els dissabtes i doblet els dos diumenges, amb una funció de matí i una de tarda.

Ara la joventut ja es prepara pel seu pròxim espectacle, ‘El préssec gegant’ que s’estrenarà el 19 de maig. Amb text d’Alba Grau i Xavi Clapés i música de Miquel Tejada i Adri Mena la producció del grup teatral serà la gran estrena d’aquesta temporada.

L’obra explicarà la història de la Jana, una jove que ha de viure amb les seves malvades tietes. Quan el presseguer del jardí, com per art de màgia, fa un préssec tan gran com casa seva, la nena s’hi fica a dins i descobreix un curiós grup d’insectes gegants: un centpeus pocavergonya, un cuc de seda pessimista, una romàntica aranya, una marieta maternal, una sàvia llagosta i una despistada cuca de llum.

Comentaris
To Top