Oci i cultura

‘Rapunzel’ torna a La Faràndula amb intenció de repetir l’èxit de la temporada passada

Joventut Faràndula

Dissabte va tornar a La Faràndula l’adaptació del film de Disney ‘Rapunzel’. L’obra repeteix dins de la programació de La Joventut de la Faràndula per segona temporada després de l’èxit de públic de l’any passat.

La codirectora de l’espectacle, Maria Pla, explica que l’essència de l’obra segueix sent la mateixa de l’any passat, però hi ha hagut petits canvis, sobretot de detalls. “Hem buscat anar una mica més lluny en algunes accions i algunes escenes”, indica Pla. Tot i que els personatges principals segueixen sent els mateixos en alguns moments de l’espectacle, han buscat “estripar-los”. És el cas dels dos soldats. “Són els personatges més còmics i hem volgut fer-los encara més divertits perquè la gent rigui més”, assenyala.

Xavi Clapés, que interpreta el personatge protagonista de Gynn, explica que tot i que els petits canvis que s’han introduït no afecten directament el seu personatge i tampoc el de la Rapunzel, ell també ha volgut introduir algunes modificacions. “He portat alguna escena a l’extrem”, avança. Segons l’actor, ara el seu personatge busca ser “més còmic amb els lladres, més dur amb els soldats o més romàntic amb la Rapunzel”.

Repetir la bona rebuda

Des de La Joventut de la Faràndula esperen que es repeteixi la bona rebuda de l’any passat en què pràcticament van fregar l’aforament complet en totes les funcions. “És una obra molt rodoneta, amb una molt bona banda sonora feta per Xasqui Ten”, diu la directora, “esperem que el públic respongui com ho va fer l’any passat”. Clapés creu que “tot apunta que aquest èxit es repetirà”.

El primer cap de setmana, en els tres espectacles van tenir una bona rebuda del públic. Tot i no exhaurir entrades, tant la funció del dissabte com la del diumenge a la tarda va omplir la platea del teatre.

L’espectacle sota la direcció de Pla i Salvador Peig seguirà amb els seus 18 temes musicals que ja van enlluernar grans i petits la temporada passada, acompanyats dels balls i coreografies fetes per Montse Argemí. Unes coreografies que en aquesta ocasió, igual que l’any passat, no compten amb un cos de ball que acompanya, sinó que els mateixos actors de la companyia l’assumiran.

Comentaris
To Top