Publicitat
ESPORTS

Èxit del CN Sabadell en el Campionat d’Espanya de natació artística

L'equip infantil i aleví de natació artística del Club Natació / CEDIDA

Les joves nedadores del Club Natació Sabadell van tenir un paper molt destacat aconseguint fins a cinc medalles en el XX Campionat d’Espanya aleví-infantil d’hivern de natació artística celebrat a les instal·lacions de Can Llong.

En la categoria aleví, Xènia de la Puente va penjar-se la medalla de plata en la modalitat de figures a la classificació general. Tanmateix, Alba Rosal també va pujar fins al segon esglaó en figures. Per últim, i no menys important, en categoria aleví, les representants sabadellenques van aconseguir la medalla d’argent per la rutina combinada amb una puntuació de 67.33 punts. Un resultat brillant que va convertir el Club Natació Sabadell en sots campió d’Espanya.

En categoria infantil, Clàudia Ballero va obtenir una meritòria tercera posició a la classificació general en la modalitat de figures. Qui també va triomfar amb escreix va ser Meritxell Ferré amb la medalla més preuada en figures. Un reconeixement que s’afegiria a la quarta posició obtinguda per a la rutina combinada de l’equip A i la vuitena posició per a l’equip B. Unes exhibicions que van valdre la tercera posició final del Club Natació Sabadell en categoria infantil.

Publicitat
Comentaris
To Top