CARTES AL DIRECTOR

Carta d'agraïment al Parc Taulí, per Montserrat Hernández

Imatge general de l'entrada de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell / ACN

Montserrat Hernández

Soc la dona d’en Manuel Martín Tovar, un malalt oncològic que per desgràcia ens va deixar el passat dia 15 de febrer.

Escric aquesta carta per agrair a tot el personal sanitari que ens ha atès i acompanyat aquests set anys que hem lluitat contra la malaltia: els oncòlegs (amb el doctor Enrique Gallardo al capdavant), el servei de radioteràpia de Terrassa, que des de la recepció, tècnics i el doctor Nicolás Feltes han fet tot el possible per millorar el seu dolor amb tant d’amor i afecte que sempre els estarem agraïts. També ens voldríem donar les gràcies als serveis de pal·liatius, sobretot a la doctora Oms, per com han tractat el Manuel i la família.

Vull destacar també tot el personal de la quarta planta del centre Albada del Parc Taulí de Sabadell: els metges, psicòlegs i sobretot les infermeres i auxiliars d’aquesta planta que són el millor que ens hem trobat. Ens han tractat amb molt d’afecte, no només al Manuel, sinó a mi, l’acompanyant, que en uns moments tan durs t’acullen i t’ajuden a tirar endavant. Són meravelloses i no tinc paraules per agrair tot el que han fet per nosaltres.

Aquest és un intent per aconseguir que se sàpiga la tasca tan bona i important que es realitza des de tots aquests centres mencionats i que d’alguna manera es reconegui la seva feina, que moltes vegades queda amagada darrere el dolor dels malalts i la família. Sempre us estaré agraïda i us portaré al meu cor.

Gràcies de veritat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top