Publicitat
ESPORTS

La Cursa del Ripoll obre el circuit Gálvez Sabadell Run Sèries’2019

El pas pel Parc Fluvial del Riu Ripoll és sempre molt espectacular/Ángel Viñeta (cedida)

L’atletisme tornarà a ser protagonista en l’entorn del Parc Fluvial del Riu Ripoll. Aquest diumenge, amb sortida (10 hores) i arribada en les Pistes Municipals Josep Molins, es disputa la tradicional Cursa del Rodal en la seva vuitena edició. Es donarà així el tret de sortida a les Gálvez Sabadell Run Sèries’2019, el circuit que acull bona part de les curses que se celebren a la ciutat amb l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell (entitat formada per la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació).

El punt fort de la cursa del Rodal és, sense dubte, el seu espectacular recorregut al llarg dels seus 15.300 metres que discorren en la seva totalitat pel terme municipal de Sabadell amb el pas pel Parc Fluvial del riu Ripoll. S’inclouen 5 quilòmetres per la zona del Bosc de Togores, un enclavament on els atletes hauran de fer front al terreny més exigent amb fortes pujades i baixades. Fins a les 9 del matí es poden fer les inscripcions en les mateixes Pistes Municipals Josep Molins. S’espera una notable participació.

Publicitat
Comentaris
To Top