Ciutat

Així ha estat el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Sabadell

Centenars de sabadellencs han sortit al carrer per veure a passar la caravana de la Volta a Catalunya en el seu pas per la ciutat en el transcurs de la cinquena etapa entre Puigcerdà i Sant Cugat. Cap a dos quarts de cinc, un grup format Max Schachmann, Andrey Amador, Bertjan Lindeman i Tejay Van Garderen han estat els primers en entrar a la ciutat per la carretera de Prats.

A poc menys d’un minut i mig, el pilot els seguia de ben a prop. Arribats a la Ronda Zamenhof, els quatre escapats han fet les delicies dels espectadors en lluitar el segon Esprint Intermedi de l’etapa. Una petita victòria que s’ha endut el ciclista del Bora-Hasgrohe, Schachmann per davant d’Amador i Lindeman. Precisament, ha estat el ciclista alemany qui s’ha endut la cinquena etapa després d’aconseguir deixar enrere els seus perseguidors i aguantar amb èxit la pressió del pilot.

Comentaris
To Top