Publicitat
Ciutat

VisitSabadell.com, la nova web de turisme de la ciutat s’estrena aquest 1 d’abril

L’Ajuntament de Sabadell estrenarà aquest 1 d’abril la pàgina web VisitSabadell.com per promocionar la ciutat de cara a atraure més turistes. A poques hores de la seva estrena, el consistori ha publicat un vídeo amb imatges dels equipaments més destacats del municipi i on explica què es trobarà en aquesta adreça: difusió de les intitucions culturals i esportives, de la gastronomia, la restauració i l’hosteleria local o dels principals eixos comercials.

La regidoria de Promoció de la Ciutat, liderada per Marisol Martínez, ja va presentar la web a les entitats i societat civil sabadellenca, com va difondre algunes entitats en referència a l’acte de presentació tancat al públic que es va fer el 20 de març.

Publicitat
Comentaris
To Top