Ciutat

La PAHC de Sabadell celebra el seu vuitè any al servei dels ciutadans

El grup Las Ninyas Te Bailan durant la seva actuació / ÓSCAR ESPINOSA

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHC) està de celebració. Fa ja vuit anys que un col·lectiu de persones, cansades de les injustícies provocades per una recessió econòmica, van fundar una plataforma per ajudar a aquelles persones sacsejades per la crisi. Des de la seva fundació el 2011 han aconseguit aturar desnonaments, reallotjar famílies senceres i donar suport als centenars de famílies afectades. En el seu vuitè aniversari, diversos artistes han volgut formar part de la celebració de la plataforma i el seu recorregut.

De forma gratuïta, els sabadellencs han pogut gaudir de la música d’artistes com Las Ninyas te Bailan passant pels Músics de Gràcia, el grup de batucada Bandtumbats i per acabar, el grup de rap La 192. Artistes que han volgut posar el seu gra d’arena de forma totalment altruista perquè recolzen i creuen en la labor de la plataforma.  Altres centres socials de Sabadell com l’Obrera o el Can Capablanca també han volgut sumar-se a la diada organitzada a la Granja del Pas de Sabadell.

Darrere de la barra i durant l’actuació dels artistes, un dels afiliats a la plataforma preparava el menjar ofert per la plataforma. Segons explica, els diners recaptats durant la festa aniran directament al fons econòmic de la plataforma. L’objectiu és poder continuar endavant amb la seva tasca perquè, tal com aclaria, “la lluita no acaba”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top