Ciutat

Sabadell ja té una web de turisme

Una vista del portal visitsabadell.com, disponible des d'avui / CEDIDA

Sabadell disposa des d’avui del web de turisme, www.visitsabadell.com, una de les accions que requeria el Pla Estratègic de Turisme per visibilitzar el que ofereix la ciutat.

La pàgina, que encara està en fase de proves, estarà disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès. El web s’ha treballat conjuntament entre l’Ajuntament i els operadors turístics, restauradors, associacions, entitats i empresaris de la ciutat amb l’objectiu de promoure el turisme a la ciutat. L’ha desenvolupat l’empresa sabadellenca Cèl·lula.

El portal VisitSabadell recull i presenta de manera visual les principals activitats i els atractius turístics destacats de Sabadell. La pàgina està estructurada en seccions, dues de les quals són les dues tipologies de visitants que acull la ciutat: turisme de negocis i esportiu. Però també hi haurà propostes culturals, gastronòmiques i per fer compres.

Comentaris
To Top