Publicitat
Ciutat

Nou sabadellecs estaran presents a les llistes electorals per les eleccions espanyoles

Gabriel Rufián atenent els mitjans en una imatge d'arxiu / ACN

Sabadell tornarà a tenir representants polítics a la propera legislatura del Congrés dels Diputats. Hi ha nou sabadellencs que aniran a les llistes de diferents partits per les eleccions del 28 d’abril. Qui està en una posició més destacada és Gabriel Rufián com a número 2 d’ERC, una posició molt important perquè de sortir escollit seria a la pràctica la cara visible dels republicans, perquè el cap de llista, Oriol Junqueras, està empresonat provisionalment a Soto del Real. Rufián no és l’únic representant sabadellenc d’Esquerra, que portarà al número 13 el sabadellenc Josep Domènec Meseguer i Garcia.

El sabadellenc Joan Mena és el número 5 de la llista d’En Comú Podem al Congrés. A la llista del PSC per Barcelona hi serà, com a número 6, Francisco Aranda. Per la seva part, l’actual regidor de Ciutadans a l’Ajuntament Ramón García també serà a les paparetes de la formació taronja, en la posició 22. I la número 16 del PP per Barcelona serà la sabadellenca Eva Prat.

D’altra banda, la nova coalició Front Republicà té de número 2 Mabel Rodríguez, de número 3 Guillem Fuster i 7è Enric Pineda; tots tres sabadellencs. Es tracta d’una coalició que reclama l’implamentació del resultat de l’1-O formada per Som Alternativa, Poble Lliure i Pirates de Catalunya.

Ciuró no repeteix

La fins ara diputada al Congrés pel PDECat Lourdes Ciuró no es presentarà a la reelecció, assegura, per centrar-se en el seu projecte per assolir l’alcaldia sabadellenca amb Junts per Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top