Publicitat
Ciutat

Mabel Rodríguez i Guillem Fuster, números 2 i 3 del Front Republicà a les generals

Mabel Rodríguez, al centre / ACN

Els sabadellencs Mabel Rodríguez (Pirates) i Guillem Fuster (Poble Lliure) seran els números 2 i 3 respectivament en la llista de la província de Barcelona de la coalició Front Republicà, que agrupa Som Alternativa, Poble Lliure i Pirates de Catalunya.

L’exsecretari general de Podem Catalunya, ara líder de Som Alternativa, Albano-Dante Fachin, serà el cap de llista per Barcelona. El Front Republicà vol anar a Madrid amb un objectiu molt clar: “evitar que els vots de l’1 d’octubre serveixin per pactar amb els carcellers dels presos polítics si no hi ha autodeterminació”.

Més de 15.000 avals

En els darrers dies el Front Republicà ha recollit més de 15.000 avals per tot Catalunya per a poder presentar-se a les eleccions. Han doblat les previsions, que eren d’arribar a 7.000, quan el mínim exigit són 6.800.

Publicitat
Comentaris
To Top