Publicitat
Esports

Tot a punt per a l'XX Campionat d'Espanya 'Open' de natació absolut

Aspecte de la presentació celebrada a la Casa Duran / Victòria Rovira

El millor escenari.  Les instal·lacions del Club Natació Sabadell acolliran per tercera vegada des d’avui i fins dimecres el XX Campionat d’Espanya “Open” de natació absolut i el 36è en categoria júnior.  Un esdeveniment que, segons va comentar la regidora d’esports, Marisol Martínez, en l’acte de presentació a la Casa Duran, “ens ha permès ser un referent en l’àmbit nacional i internacional”. Un total de 600 nedadors vinguts d’arreu d’Espanya, 28 d’ells de l’entitat nedadora, entre els quals destaquen Marina García, Cata Corró i Marc Sánchez, intentaran obtenir la marca mínima per al Mundial de Corea del Sud d’aquest estiu.

Durant l’acte, el president de l’entitat nedadora, Claudi Martí va voler agrair a la Reial Federació Espanyola de Natació la “confiança” per deixar en mans del CN Sabadell l’organització del campionat. Tanmateix, Martí no va voler deixar de mencionar els socis, “una peça cabdal al Club, perquè ells són els qui ens permeten ser el que som”.

Qui tampoc es va voler perdre l’acte va ser l’exnedadora del CN Sabadell, la badalonina Mireia Belmonte, que va afirmar que “sempre és especial nedar aquí. Hi he entrenat molts anys i per a mi és molt familiar”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top