Oci i cultura

Jordi Boixaderas recitarà poemes de 'L'esclat que ara m'ofrenes' a l'Espai Foc

Lectura del poemari en la presentació / Lluís Franco

Aquest dimecres l'Espai Foc de la botiga Ventura acollirà una lectura del poemari L'esclat que ara m'ofrenes de Lluís Casals. L'acte serà a les 20.30 h i hi participaran els actors Jordi BoixaderasBruna FelicianoJosep Maria Roviralta i Ariadna Ventura. La pianista Anna Canudas i el violí de Joan Morera acompanyaran la posada en escena.

Escriptor, polític i advocat

El sabadellenc Lluís Casals va combatre amb l’exèrcit de la República durant la Guerra Civil i, una vegada acabada i després d’haver passat pel camp de concentració d’Argelers, es va haver d’exiliar a la ciutat d’Avinyó set anys. Fou amic d'escriptors de la Colla de Sabadell com Joan Oliver o Armand Obiols. Entre els anys 1985 i 1993, col·laborà amb la revista Quadern de les Arts i de les Lletres de Sabadell donant llum a autors i personatges sabadellencs en temes culturals.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top