Eleccions municipals

Juli Fernàndez: ‘L’espai republicà guanyador’

“Sabadell és i ha de seguir sent referent de drets i dignitat, de bé comú i honestedat, referent dels valors republicans”

Fernàndez, entrevistat pel D.S. / ÓSCAR ESPINOSA

[Per Juli Fernàndez, candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya]

Sabadell és, ha estat i serà, una de les grans ciutats de Catalunya.

Pels que hi vivim i la vivim, la primera. En població la cinquena. En potencialitat, oportunitat i dinamisme econòmic, cultural, social, associatiu per a mi sense cap dubte la primera.

La nostra ciutat va ser bressol de la revolució industrial, far de l’antifranquisme, exemple de construcció municipal durant els primers anys de la democràcia i de la defensa del benestar per tothom. Malauradament també, i per desgràcia de tots i totes la ciutat, en el període on governava el PSC, va passar per un període fosc on era el referent especulatiu i de la corrupció.

Afirmem que Sabadell, des de fa 3 anys, és referent en la defensa dels drets de la seva gent, en tenim exemples. Sabadell ha estat la primera ciutat a sancionar les empreses energètiques que tallen el subministrament als més vulnerables; republicanisme en estat pur. També hem liderat la denúncia davant el govern espanyol, amb la resta de ciutats grans metropolitanes, quan ens rebenta la única eina que teníem per fer front a la situació dramàtica que viuen les famílies desnonades (llei 24/2015).

Sabadell és i ha de seguir sent referent de drets i dignitat, de bé comú i honestedat, referent dels valors republicans. La Sabadell Republicana.

Per aprofundir en aquesta ciutat viva i per viure-hi, les forces que vam fer possible el canvi, hem de tenir més força. Majoria i lideratge.

Hi estem disposats i per això des d’ERC ens proposem i oferim per liderar-la. Sempre des de la generositat, amb vocació d’ampliar, d’incloure gent diversa, que ens permeti ser el més semblant possible a la ciutat, on tots i totes compartirem aquest objectiu de ciutat republicana. Perquè volem guanyar i per guanyar cal que siguem molts i moltes.

Continuant  fent impensables, com el soterrament dels ferrocarrils, la solució de les urgències del Taulí amb 72 llits nous, la licitació de l’escola Virolet, la futura de l’institut Can Llong o, al mateix barri, el CAP. L’inici  de projectes urbans històricament encallats, parc del Nord, parc de les Aigües, espai central…

Tenim moltíssimes oportunitats i volem fer-les realitat: l’obertura cap al riu que ens aporta espais singulars i atractius; perseguir la connexió de la carretera de Castellar amb la C-58; la Gran Via i les entrades de la ciutat que ens canviarien totalment; el projecte de l’aeroport, que ja està en marxa i serà realitat i el del Centre-Gràcia que s’obre com un espai d’oportunitats econòmic i d’entrada del parc de Can Feu.

Per tot això volem guanyar, pel què hem fet, fem i farem. Per tot això estem disposats a liderar la ciutat. Per tot això obrim l’espai republicà guanyador i l’oferim a tota aquella gent que comparteixi objectius amb nosaltres.

Drets, dignitat i bé comú. La Sabadell Republicana.

La Sabadell per a tothom. La Sabadell Republicana.

Comentaris
To Top