Publicitat
Eleccions municipals

Joan Berlanga: ‘Sabadell s’hi juga molt i tu en tens la clau’

“La ciutat necessita iniciar una nova etapa, estable i amb mirada estratègica, posant l’horitzó al 2030”

Berlanga, entrevistat pel D.S. / VICTÒRIA ROVIRA

[Per Joan Berlanga, candidat de Sabadell en Comú]

Al llarg dels darrers 40 anys, la nostra ciutat ha tingut el millor i el pitjor de la política municipal del país. I durant els últims quatre anys, tots els partits a l’esquerra del PSC hem format un govern de transformació que ha permès, amb encerts i errors, assolir el principal objectiu que teníem: tancar l’etapa de la corrupció des de l’esquerra.

Des dels comuns estem convençuts que la ciutat necessita obrir una nova etapa que reprengui el fil de la millor versió de la ciutat. L’espai polític que represento i jo personalment ens sentim preparats per afrontar aquest repte per diversos motius. Primer, som un partit nou, però no comencem de zero. Som hereus d’una tradició d’esquerres solvent i rigorosa, amb experiència de gestió i amb clara voluntat de servei al bé comú. Tenim al darrere gent del PSUC que va treballar durant anys per acabar amb l’efecte del franquisme sobre la ciutat. També, la bona feina d’Iniciativa i d’Esquerra Unida, primer al govern i després a l’oposició, denunciant com ningú la corrupció. Així mateix, comptem amb gent més jove, que, arran del 15-M, s’han decidit a fer política també des de les institucions. Som un punt de trobada de moviments socials i de formacions polítiques progressistes, que han apostat per treballar plegats i fugir de candidatures personalistes o envoltades en banderes.

Un segon element que ens capacita per liderar la nova etapa que ara comença és que som com Sabadell: a la nostra candidatura trobareu persones de tots els barris, de diferents edats, parlars i orígens, amb feina i a l’atur, amb formació i professions diverses; en definitiva, trobareu un viu reflex de tot el que és la nostra ciutat. Això ens fa estar connectats a les diferents realitats de Sabadell i ens permet com ningú representar la majoria i defensar l’interès de la majoria.

Un tercer element que ens avala és presentar una candidatura potent i amb sentit comú, solvent, amb capacitat per trobar solucions a problemes i de fer feina rigorosa, tal com hem demostrat els comuns que hem participat en el govern actual.

Estem preparats i també sabem què volem per a Sabadell. La ciutat necessita iniciar una nova etapa, estable i amb mirada estratègica, posant l’horitzó al 2030. Treballarem per tal que les coses del dia a dia funcionin, però, que a la vegada, la ciutat agafi embranzida, sabent cap on va. Nosaltres ho volem fer amb el cap i els peus a cada barri, des dels valors de l’esquerra que suma i amb voluntat d’arribar a grans acords per fer avançar la ciutat.

Tanmateix, la situació política és especialment complexa: hi ha més candidatures que mai, hi ha qui busca la confrontació com a rèdit polític i hi ha molta ciutadania desanimada amb la política. Davant d’aquest panorama, benvolgut lector o lectora, des dels comuns us animem a seguir la campanya i a exercir el vostre dret a vot amb responsabilitat i pensant en la ciutat. Sabadell s’hi juga molt. Nosaltres estem a punt, però el pròxim 26 de maig tu en tens la clau.

Publicitat
Comentaris
To Top