Publicitat
Ciutat

La Festa Gran posa el seu punt final amb una cloenda multitudinària

La gent gran de Sabadell ballant durant la cloenda de la Festa Gran / VICTÒRIA ROVIRA

La Festa Gran ha arribat a la seva fi. Després d’una setmana plena d’activitats, tallers i exhibicions, la festa de la gent gran per excel·lència, s’acomiada fins l’any vinent. Això sí, la festa no es pot donar per finalitzada sense música i un bon tip de berenar. És per això que la cloenda de la festa de la gent gran de Sabadell no és pas trista sinó tot el contrari, una autèntica festa.

L’orquestra Zamba Show és l’encarregada de posar la música en directe a la plaça Dr Robert. Cançons com “Resistiré” o “Cabaret” són les més ballades al centre de la plaça. Tothom segueix el ritme de les cançons tocades per l’orquestra i els més confiats s’animen a ballar al centre de la plaça. Segons la cap del servei Cicles de Vida Lara Fort, la recepció de la festa per part de la gent gran ha estat “més que favorable”. Les sales i auditoris on s’han dut a terme algunes de les activitats programades s’han omplert de gom a gom. És el cas del musical “On Broadway” o el Cine fòrum de la pel·lícula “La vida empieza hoy”.

Malgrat això, els esdeveniments a l’aire lliure també han comptat amb un gran nombre d’assistents com ara, la desfilada de vestits de costura i paper que va aplegar a prop de 600 persones. Fort creu que la clau de l’èxit de la Festa Gran rau en la diversitat de les activitats programades: “Hi ha un propòsit de reflectir la diversitat de la gent gran en les activitats programades”.

Una llarga cua espera el seu torn per a rebre el berenar de la tarda: un tros de coca i un refresc. Mentre la cua va avançant, la Fe i la Núria continuen mirant els dansaires. Les dues amigues han assistit a totes les activitats de la Festa Gran. En concret, la Fe expressa amb decisió que aquest tipus de festa “s’hauria de fer més sovint” perquè s’ho passen d’allò més bé. De fet, segons la Núria “aquest ha estat l’any que més bé s’ho han passat”.

Al ritme d’una salsa, la Festa Gran s’acomiada fins l’any que ve.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top