Publicitat
Ciutat

Ordre internacional de detenció per a Khalid Oukhlifa, el fugit per la violació de Sabadell

El jutge dicta una ordre internacional de detenció per Khalid Oukhlifa, investigat per la violació

El titular del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell, Marcos Melendi, ha emès una ordre internacional de detenció per a Khalid Oukhlifa, l’investigat per la violació múltiple de Can Feu. A banda, el jutge acorda la triangulació dels telèfons mòbils dels investigats en l’interval en què es van produir els fets investigats.

Oukhlifa es troba fugit de la justícia des del passat 22 de febrer, quan no es va presentar a la cita setmanal que havia de realitzar als Jutjats de Sabadell. El magistrat havia interposat aquesta mesura cautelar, juntament amb la retirada del passaport i la prohibició de sortir d’Espanya.

Segons va explicar aquest diari poc després de la seva desaparició, els Mossos tenen indicis que Oukhlifa hagi fugit a l’estranger. La implicació d’Oukhlifa, sempre presumptament, és rellevant jurídicament. De fet, el fugit va aparèixer a les proves d’ADN.

El fugit té una ordre de cerca i captura vigent en territori espanyol des del passat 1 de març. Els Mossos d’Esquadra mantenen la cerca sobre ell des d’aleshores. No obstant això, el jutge no havia permès fins ara la recerca del noi fugit també en l’àmbit internacional, dins de l’espai Schengen.

El fugit i un dels empresonats, identificats en l’informe d’ADN de la violació

Després d’una petició de la Fiscalia, el jutge també ha demanat localitzar les línies telefòniques dels investigats. També incorporarà la informació del telèfon de la víctima, que ha proporcionat voluntàriament la informació. Segons el jutge, triangular la ubicació dels individus permetria veure on es trobaven en el moment dels fets (de les 6 a les 9 del matí del 3 de febrer).

Què se sap de Khalid Oukhlifa

Khalid Oukhlifa és un home de 22 anys. És d’origen marroquí i es desconeix el seu parador des del passat 22 de febrer, quan no es va presentar en els Jutjats de Sabadell. Oukhlifa, segons ha pogut saber aquest diari, no té arrelament ni tampoc un domicili fix.

Oukhlifa coincideix amb una de les mostres d’ADN trobades en el cos i en la roba de la víctima, segons l’informe elaborat per l’Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses, juntament amb l’empresonat Mohammed A. Hi ha una tercera mostra biològica que no coincideix amb cap dels investigats.

INÈDIT | La mare de la víctima de la violació múltiple: “No veig justícia”

Publicitat
Comentaris
To Top