Ciutat

L’Ajuntament substitueix els pollancres de la plaça dels Jocs Florals per lledoners

Aquest dimarts l’Ajuntament ha talat els pollancres malmesos de la plaça dels Jocs Florals, a Gràcia, i preveu substituïr-los per lledoners. El consistori argumenta que fa aquesta actuació perquè “aquests arbres presenten símptomes clars de risc de caiguda”.

Així estava un dels pollancres / AJUNTAMENT (CEDIDA)

L’estat del tronc d’un dels pollancres / AJUNTAMENT (CEDIDA)

Els exemplars ja substituïts teníen bona part de la fusta podrida i presència de corcs. Els lledoners es plantaran “de forma immediata”, informa l’Ajuntament, i en un futur apunten que es plantaran més arbres per “fer una major barrera al trànsit”. Aquesta plaça separa la Gran Via del principi del carrer de Sant Ferran.

Publicitat
Comentaris
To Top